Amenajari Exterioare

Orice locuinta are nevoie de amenajari exterioare, de lucrari asupra fatadei, cat si a curtii si a zonei ce imprejmuieste locuinta. Daca va doriti sa aveti parte de lucrari de cea mai inalta calitate, puteti apela la serviciile companiei noastre cu cea mai mare incredere, pentru ca avem personal calificat si cu multi ani de experienta in spate ce va poate realiza lucrari exceptionale, de durata.

Compania noastra executa:

Fatade case si fatade blocuri
Pentru ca nu puteti lasa casa cu caramida la vedere, aspectul ei fiind unul inestetic, firma noastra poate realiza finisarea fatadei casei si a blocurilor cu ajutorul instalatiilor de ultima generatie. Fatada se va tencui cu ajutorul unei pompe de tencuit, astfel ca veti fi sigur de calitatea lucrarii pe intreaga suprafata a fatadei. Tencuiala se realizeaza cu cele mai bune materiale de constructii de pe piata. De asemenea, dupa finalizarea tencuielii va putem realiza si zugraveala exterioara in orice culoare doriti, ori va putem realiza tencuieli decorative pentru un aspect exterior cu totul si cu totul aparte.

Termoizolatii exterioare
Pentru ca s-a dovedit faptul ca prin izolarea corecta a unei locuinte, fie ea casa particulara sau bloc de apartamente, compania noastra s-a specializat si in lucrari de izolare termica exterioara cat si prin amenajari exterioare prin materiale puse la dispozitia noastra sau cu materialele pe care ni le puneti la dispozitie.

Hidroizolatii terase
In sezonul ploios sau in iernile grele, terasele sunt zone in care apa poate persista pentru o lunga durata de timp, putand afecta constructia prin infiltrarea apei in pereti. Dar prin realizarea de hidroizolatie de o calitate superioara, problema infiltrarii apei in pereti sau in placa terasei nu va mai exista.

Constructii garduri
Pentru ca o casa si o curte nu se poate delimita altfel decat prin construirea unui gard, compania noastra realizeaza constructii de garduri de la nivelul de proiectare pana la cel de executare si finisare, pentru ca intreaga lucrare sa fie una de calitate.

Fier forjat
Pentru ca un gard trebuie sa aiba un aspect la fel de incantator precum fatada casei, realizam panouri de gard si porti din fier forjat in dimensiunile si in forma dorita de catre dumneavoastra.

Pavaje
Curtea poate fi plina de flori bine ingrijite si copaci din care poti manca un fruct sanatos, dar nu poate avea un aspect placut daca nu este prevazuta cu alei din pavaj. Compania noastra realizeaza pavaje pentru curti interioare de mici dimensiuni, alei din dreptul casei pana la iesirea din curte. De asemenea, punem la dispozitie servicii de pavare ale parcarilor unor centre comerciale, cladiri de birouri sau hale centrale.

In cazul in care va sunt necesare si alte amenajari exterioare ce nu au fost mentionate anterior si doriti ca realizarea lor sa fie facuta de catre firma noastra, va asteptam sa ne expuneti ceea ce ati dori sa realizam, iar noi vom stabili daca va putem fi de ajutor. Dar, avand in vedere ca suntem o firma de constructii formata din profesionisti adevarati in constructii, va putem aproape garanta ca va vom putea realiza orice lucrari ce tin de amenajarile exterioare.

Comments are closed.