Fier Forjat

Prelucrarea fierului forjat este o arta veche de sute de ani fiind o imbinare extraordinara a artei cu utilul. Avand o bogata experienta pe acest segment, societatea noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va solutii optime si economice. Alaturi de noi, imaginatia dumneavoastra va fi transpusa in realitate, specialistii nostri fiind printre cei mai buni din tara.

Servicii pe care le oferim:

 • Proiectare, executie si montaj copertine din fier forjat.
 • Copertinele pot fi fixe sau mobile (caci, ce poate fi mai minunat decat o copertina retractabila?), actionate prin telecomanda.

 • Proiectare, executie si montaj Garduri din fier forjat
 • Fiind mereu in trend, gardurile din fier forjat confera eleganta si bun gust fiind totodata extrem de robuste si rezistente in timp. Fie ca optati pentru un gard simplu sau placat cu policarbonat, acesta va da un aer aparte locuintei dumneavoastra.
  Acestea pot fi realizate intr-o larga paleta coloristica astfel incat sa se integreze perfect in peisaj.
  Preturile sunt accesibile, fiind calculate in functie de tipul de model solicitat si bineinteles in functie de materialul folosit. Lucrarile de anvergura beneficiaza de reduceri substantiale, astfel incat pretul final sa fie extrem de accesibil.
  La cererea clientului, portile pot fi automatizate societatea noastra avand solutii individuale pentru orice tip de proiect.

 • Proiectare, executie si montaj de grilaje din fier forjat.
 • Pe langa rolul estetic, un grilaj din fier forjat are si un rol practic, acela de protectie a imobilului dumneavoastra.
  Grilajele sunt realizate fie dupa modelul clientului fie dupa modele prestabilite.
  Proiectare, executie si montare balustrade din fier forjat.
  Indiferent de tipul de scara interioara sau exterioara veti opta, o balustrada din fier forjat este exact ceea ce va trebuie. Apelati cu incredere la specialistii nostri!

 • Montaj Elemente decorative
 • Mobilier din fier forjat

 
In functie de gustul clientului, obiectele de mobilier din fier forjat pot pot fi realizate in stil clasic sau modern, in orice tenta coloristica.
Printre elementele de mobilier pe care le putem realiza enumeram accesoriile pentru seminee, ornamente interioare, paturi din fier forjat, mese si scaune, canapele si banci, suporti de lumandari si ghivece, jardiniere, etc.
V-am convins? Apelati cu incredere la noi, fie utilizand formularul de contact prezent pe site fie direct la unul dintre numerele de telefon afisate si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp.

Fier forjat de la
25 RON/mp

Comments are closed.