Case la Cheie

Deoarece traim intr-un secol al vitezei, perioada in care timpul liber este un lux pe care din ce in ce mai putini ni-l putem permite, iar atunci cand il avem preferam sa il consumam in cele mai placute moduri posibile, o casa la cheie este solutia perfecta pentru clientii care doresc sa se mute intr-o casa noua.
Investitia intr-un apartament vechi nu este numai nerentabila, uneori poate fi chiar riscanta, din mai multe puncte de vedere. De cele mai multe ori, cu aceeasi bani puteti avea o casa la cheie apeland la un dezvoltator potrivit. Iar Firma Constructii este excat compania de care aveti nevoie. Din momentul in care ati semnat contractul, noi suntem cei care se vor ocupa de tot bunul mers al lucrarii la casa dumneavoastra. Tot ce veti avea de facut, in momentul receptiei, este sa va aduceti mobila si veti putea locui in noul camin.

Iata in mod concret ce va oferim in cazul in care optati pentru a achizitiona o casa la cheie:

 • Proiect arhitectonic si proiect tehnic de executie (desigur daca aveti propriul proiect il putem folosi pe acesta)
 • Trasare, sapare, realizare armaturi precum si betonarea fundatiei, conform normelor de calitate specificate in proiect
 • Ridicarea peretilor interiori si exteriori, folosind materialele agreeate de comun acord (BCA, caramida arsa, etc)
 • Realizarea elementelor structurale ale cladirii (stalpi, etc), realizarea planseelor de beton pentru imobilele cu mai multe etaje precum si a scarilor interioare
 • Realizarea integrala a acoperisului
 • Montarea tamplariei de tip termopan precum si a usilor, atat interior cat si exterior
 • Finisaje exterioare (pacare cu polistiren + tencuiala) precum si finisaje interioare pereti (gletuire, vopsire sau finisaje pe baza de gips carton)
 • Proiectare si executare a instalatiei electrice (inclusiv montajul prizelor, intrerupatoarelor, tablou electric, dar fara a include corpurile de iluminat, daca nu este specificat altfel in contract)
 • Proiectare si executare instalatii sanitare (inclusiv montarea chiuvetelor, a vaselor de toaleta, cada sau cabina de dus, dupa caz, baterii, etc)
 • Proiectare si montare a instalatiei de incalzire a imobilului (incluzand aici montajul centralei termice, al caloriferelor precum si al instalatiei aferente)
 • Proiectarea si constructia fosei septice, atunci cand aceasta este prevazuta in proiect

O casa la cheie nu include, decat daca se va specifica expres in contract, bransemantul la utilitatile publice, care se va realiza ulterior de catre beneficiar, amenajarile in curtea imobilului, gardul care va delimita proprietatea Dumneavoastra, garaje, terase sau alte lucrari optionale.
In ceea ce priveste pretul unei case la cheie, acesta este unul personalizat, in functie de fiecare proiect.
In functie de cum doriti sa arate noul Dumneavoastra camin, in functie de suprafata totala si de materialele utilizate, garantam ca va putem oferi cel mai bun pret al pietei pentru o casa la cheie.
Garantam totodata transparenta totala, beneficiarul fiind in permanenta informat asupra cheltuielilor si a materialelor utilizate.
Cel mai important insa, intr-o asemenea relatie contractuala, ne asumam respectarea termenelor de executie agreeate de comun acord precum si respectarea intocmai a parametrilor tehnici impusi prin proiect.

Constructii case la cheie Preturi
Manoepra case la cheie (cu materialele clientului) 70-120 Euro
Constructie case la cheie cu materiale incluse 330-400 Euro

Comments are closed.