Despre Noi

Firma de Constructii

Firma de Constructii este o companie infiintata in anul 2007 din dorinta de a aduce pe piata de profil o serie de servicii complexe, de o calitate ireprosabila oferite de specialistii nostri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale.
Pe parcursul celor 6 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va putem oferi un raport calitate/pret imbatabil.
In momentul in care contactati o firma de constructii este esential sa aveti garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila. Noi va putem garanta acest lucru, caci unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile. Pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna.

Transparenta

Este probabil lucrul cel mai important in relatia dintre o firma de constructii si client. Pornind din prima etapa a proiectului, va asiguram ca veti beneficia de transparenta totala. Veti sti in orice moment pe ce anume au fost cheltuiti banii dumneavostra.

Profesionalism

Echipa noastra este atent selectata, avand inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un membru al echipei noastre care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului.

Respectul fata de client

In cadrul firmei noastre de constructii, sintagma „Clientul nostru, stapanul nostru” este cu sfintenie respectata. Clientii nostrii sunt importanti pentru noi, indiferent de complexitatea si valoarea proiectului. Indiferent de buget, noi suntem o firma de contstructii care va poate oferi solutii optime, adaptate perfect nevoilor Dumneavoastra fara a face rabat de la calitate.

Misiunea noastra este de a ne autodepasi cu fiecare proiect pe care il executam, consolidand astfel o relatie de colaborare fructuoasa si de lunga durata cu toti partenerii nostri.

Alegand FirmaConstructii.com, veti alege o firma de constructii cu preturi mici, care va va oferi termene de executie rezonabile pentru fiecare operatiune contractata, o firma de constructii care va respecta cu strictete standardele de calitate impuse precum si bugetele stabilite initial. Indiferent ca doriti sa realizati o casa la rusu, sau sa primiti o casa la cheie, ca aveti nevoie de servicii de amenajari exterioare sau interioare, ca aveti nevoie sa va reconditionati, schimbati instalatiile electrice sau sanitate, echipa noastra este alegerea ideala.

Comments are closed.